Dutch Academy of Performing Arts

Calender

01-09-19
DAPA Open Huis Dagen

De Dutch Academy of Performing Arts opent jaarlijks haar deuren voor je tijdens de DAPA Open Huis Dagen. De DAPA Open Huis dagen starten om 19:00 uur en omvat een bruisend en informatief programma dat doorloopt tot ongeveer 22:00 uur. Tijdens de open dag maak je kennis met de opleiding zelf, zie je spetterende optredens en neem je zelf deel aan interessante workshops. Wacht dus niet langer en meld je vandaag nog aan voor een van de open dagen!

Activiteiten

Datum

Tijd

Interesse?

Individuele kennismaking  

Vrij in te plannenVrij in te plannenAanmelding individuele kennismaking DAPA

Helaas zijn alle DAPA Open huis dagen in verband met het Corona visus geannuleerd. Wel organiseren we op 6-6-2020 alsnog audities voor schooljaar 2020/2021. Om je alsnog kennis te kunnen laten maken met de school en je vragen te beantwoorden, organiseren we individuele virtuele gesprekken. Mocht je zo’n gesprek willen hebben, stuur dan een e-mail naar dapa@musicalopleiding.nl en we spreken met elkaar een moment en een medium af, zodat je alsnog een goed beeld hebt van de artiestenopleiding waarvoor je auditie gaat doen.

Wil je nog voor de persoonlijke kennismaking zeker zijn van een plek in de audities, stuur dan vandaag nog het auditieformulier in.

 

 

 

 

Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies