Dutch Academy of Performing Arts

Calender

01-09-19
DAPA auditie

Jouw eerste stap naar een opleiding tot artiest is je auditie. Meld je nu aan voor de audities en start in schooljaar 2020/2021 met het waarmaken van jouw droom! 

Je opleiding bij DAPA begint met een auditie. Voordat we je een plek binnen de opleiding geven, willen we je beter leren kennen. We willen niet alleen zien welke talenten je op het gebied van zang, dans en spel hebt, maar ook zien hoeveel doorzettingsvermogen je bijvoorbeeld hebt. Alleen op deze manier weten we zeker dat de opleiding tot artiest bij jou past. Tijdens de auditie wordt je beoordeeld op artistiek potentieel, zang-, dans- en speltechnische vaardigheden en fysieke mogelijkheden om de opleiding te kunnen volgen. 


Aanmelden voor de DAPA audities doe je eenvoudig door het auditieformulier naar ons toe te sturen. Wij sturen je tijdig de uiteindelijke tijden, maar weet alvast dat de audities plaats vinden in onze studio's in Het Koorenhuis in Den Haag. Per jaar maximaliseren we de instroom van talenten in jaar 1 op maximaal 21 om de volledige aandacht en ruimte te kunnen geven aan je individuele ontwikkeling tot artiest.

Op de volgende data kun je auditie doen voor een plek binnen DAPA:

Klik hier voor alle informatie over de audities. Natuurlijk kun je ook direct het auditieformulier downloaden!  

Wil je voorafgaand aan je auditie kennismaken met de opleiding? Maak dan een afspraak voor een meeloopdag, kom naar de DAPA Open Huis Dag, of maak gebruik van de auditietrainingen. Voor jouw kennismaking met de opleiding kun je eenvoudig e-mailen naar dapa@musicalopleiding.nl of bellen naar 070 707 17 66.

 

Alvast toi, toi, toi voor je auditie! 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies