Dutch Academy of Performing Arts

Welcome to DAPA Education

Welkom bij DAPA

... een plek waar je je creativiteit deelt en je talent ontwikkelt. Waar je geest en lichaam soepel worden en je verbeelding wordt aangewakkerd. Een plek waar je begeleid en getraind wordt door professionals om je dromen in het theater te verwezenlijken.

... de Dutch Academy of Performing Arts heeft die plek voor jou!

School of Stage Performance

Droom jij van een toekomst in de spotlights?


.....dan is de DAPA - School of Stage Performance de plek voor jou. Uitgangspunt bij alle opleidingen binnen de School is de ontwikkeling van jouw individuele talent. Of het nu gaat om je talent op het gebied van zang, dans of spel, dit is de plek waar jij je kunt ontwikkelen tot een artiest met onderscheidende kwaliteiten.    

School of Technical Arts

Droom jij van het realiseren van het onmogelijke op het toneel?

..... dan is de DAPA - School of Technical Arts de plek voor jou. De technische ontwikkelingen in de internationale theaterwereld zijn de basis voor jouw opleiding. Zo heb je de mogelijkheid je te specialiseren in licht-, geluid- en multimediatechnieken op een plek waar het onmogelijke in theatertechniek mogelijk wordt.     

School of Costumes & Masks

Droom jij van een podium vol artiesten in jouw ontwerpen?

..... dan is de DAPA - School of Costumes & Masks de plek voor jou. Historische achtergronden en ontwikkelingen in de haute couture zijn het vertrekpunt voor jouw opleiding. Het volledige proces van ontwerpen, naar productie tot en met de uitvoering leer je kennen op een plek waar jij je op ieder gebied van kostuum- en maskerontwerp kunt ontwikkelen.

School of Music

Droom jij van een klinkende toekomst als musicus?

..... dan is de DAPA - School of Music de plek voor jou. De veranderende klank van muziek in internationaal perspectief is de basis voor jouw opleiding. Je leert instrumenten te beheersen en maakt je een breed aantal stijlen eigen op een plek waar jij je volledig als musicus kunt ontwikkelen.   

Calender Events
   01-09-19
» DAPA Open Huis Dagen
   01-09-19
» DAPA auditie
   01-09-19
» DAPA auditietraining

News
» DAPA hart onder de riem
Mailinglist

Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies