Dutch Academy of Performing Arts

DAPA Nieuws

24-03-18
DAPA inloopavond

Droom jij ervan om net als de studenten van afgelopen jaar te schitteren tijdens grootse evenementen en voorstellingen? Heb jij de ambitie en het doorzettingsvermogen om je talent uit te bouwen tot een volwaardig artiest en zo met voorstellingen in de theaters te staan? Dan heb jij nu een extra kans om je dromen binnenkort waar te maken!

De Dutch Academy of Performing Arts opent nog een extra keer haar deuren voor jou! Op dinsdag 5 juni 2018 zijn wij vanaf 19.00 uur open en kun je kennis maken met de opleiding in een bruisend en informatief programma dat doorloopt tot 22:00 uur. Tijdens de DAPA inloopavond maak je kennis met de opleiding en kun je vrij binnen komen lopen en je eigen weg vinden langs alle activiteiten die binnen de school plaatsvinden.

Wil je later als uitvoerend artiest op het podium staan, dan is de Dutch Academy of Performing Arts de opleiding voor jou! Je wordt niet alleen opgeleid tot uitvoerend artiest, maar leert ook didactische en pedagogische vaardigheden die je als artiest inzet als je even niet aan het werk bent op het podium. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden, schrijf deze op en neem ze mee naar de DAPA inloopavond op 5 juni 2018. Wacht dus niet langer en meld je aan!

Activiteiten

Datum

Tijd

Interesse?

DAPA inloopavond

5 juni 2018

19.00 - 22.00 uur

Meld je nu aan!

Om je aan te melden voor de DAPA inloopavond kun je ook een e-mail sturen aan dapa@musicalopleiding.nl. Vermeld in je e-mail dat je wil komen en met hoeveel personen je komt. Alvast veel plezier!

Wil je nog voor de DAPA inloopdag zeker zijn van een plek in de na-audities, stuur dan vandaag nog het auditieformulier in.